in

U Istri aktivno više od 1.900 oglasa za posao: Traži se dostavljač, prodavač, konobar, kuhar, poslovođa, asistent…

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.900 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Istarske županije.

Poljoprivredno-trgovački obrt Sošić zapošljava prodavača (m/ž) za rad u specijaliziranoj trgovini u Novigradu, u kojoj svojim klijentima nude vlastite proizvode (vino, rakiju, liker, maslinovo ulje te ostale tipične istarske proizvode). Traže vedru, veselu, otvorenu i komunikativnu osobu, spremnu na učenje. Postoji i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Kandidati ne moraju imati radno iskustvo, niti završenu srednju školu, a minimalan uvjet za prijavu je položen vozački ispit B kategorije. Saznajte više!

Traži se kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i sobar (m/ž) za rad u hotelima i odmaralištu Maslinica u naselju Rabac. Potrebno je radno iskustvo. Kandidati za poziciju kuhar (m/ž) moraju znati osnove rada na računalu, dok je za ostale pozicije potrebno znanje njemačkog, talijanskog i/ili engleskog jezika. Za dodatne detalje i prijavu na ove natječaje otvorene do 31.01., kliknite ovdje.

ASISTENT d.o.o. iz naselja Bonaci zapošljava vozača (m/ž). Ako Vas zaposle, bit ćete zaduženi za dostavu prehrambenih proizvoda na području Istarske županije. Traži se iskustvo i položen vozački ispit B kategorije. Idealan kandidat je marljiva, komunikativna osoba, spremna na timski rad. Želite znati više o ovoj poziciji? Kliknite na link.

Trgovački obrt Plinara Baderna iz naselja Baderna zapošljava 2 dostavljača (m/ž) plina. Radi se o terenskom poslu koji se obavlja na području Istarske županije. Kandidati moraju imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu i položen vozački ispit B kategorije. Motivacija za radom je važnija od iskustva. Zanima Vas ova pozicija? Potražite više detalja na linku.

Poduzeće TEAK TECH traži pomoćnog radnika (m/ž) u obradi brodske stolarije. Osoba na ovoj poziciji bit će zadužena za održavanje plovila, izradu namještaja, te ostalih proizvoda od drva. Mjesto rada je Umag. Poslodavac očekuje da imate trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, pola godine radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Osiguran je ugovor na neodređeno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 09.02. Kliknite ovdje za više informacija.

DUO TEK d.o.o. traži građevinskog majstora – poslovođu (m/ž) u Umagu. Očekuje se višegodišnje iskustvo u radu u visokogradnji. Nudi se ugovor na neodređeno. Priliku će dobiti kandidati koji imaju završenu srednju školu, te položen vozački ispit B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj u obiteljskom stanu. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na poveznici.

Poznata agencija Manpower za svojeg klijenta, traži osobu na poziciji zidar – tesar (m/ž) za rad u Puli i u ostaku Istre. Novozaposlena osoba bit će zadužena za zidanje, žbukanje, betoniranje, šalanje – izradu oplate, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Traže se minimalno 4 godine iskustva na istom ili sličnom radnom mjestu. Poslodavac osigurava, stimulativna primanja, obroke, smještaj i ugovor na neodređeno. Zainteresirani ste? Prijavite se!

R. S. BONUM d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) u Puli. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju više od 3 godine radnog iskustva. Neki od primarnih zadataka na ovom radnom mjestu su: vođenje poslovnih knjiga za udruge, obrtnike i trgovačka društva, knjiženje URA, IRA, izvoda i drugih knjigovodstvenih isprava, izrada i slanje mjesečnih izvješća. Prednost će imati kandidati koji imaju odlično znanje obračuna plaća. Poslodavac očekuje da imate izvrsne organizacijske i analitičke vještine, spremnost na kontinuirano profesionalno usavršavanje, te da ste ažurni i točni u izvršavanju zadataka. Prijave na ovu poziciju zaprimaju se do 31.01. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

MULTI-STAR d.o.o. zapošljava blagajnika automata (m/ž) u Puli. Ako Vas zaposle, bit ćete zaduženi za vršenje isplata na automatima i ruletu. Očekuje se SSS. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

Udruga cerebralne paralize Istarske županije planira zaposliti osobnog asistenta (m/ž) u Puli. Osoba zaposlena na ovoj poziciji bit će zadužena za pružanje usluge osobne asistencije osobi s invaliditetom i pomoć pri svakodnevnim aktivnostima koje osoba s invaliditetom ne može obaviti sama. Ugovor se sklapa na određeno, i to na pola radnog vremena. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 07.02. Na linku možete pronaći više detalja.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

NK VRSAR: Sve ekipe ostvarile solidne rezultate u jesenskom a sad čekaju proljetni dio prvenstva

Bez vode 13. siječnja Dračevac