in

Weekend Bike & Gourmet Tour idući tjedan u Rovinju

Jedinstven spoj biciklizma i dobre hrane na Weekend Bike Gourmet Touru

Rovinj, 26. rujna 2018. – Šesti put zaredom ljubitelji bicikliranja, prirodnih ljepota i gurmanskih delicija, moći će uživati na Weekend Bike & Gourmet Touru koji će se održati 6. i 7. listopada u Rovinju. Ovaj jedinstven biciklistički doživljaj, nastao u suradnji hotelijerske kompanije Maistra, Turističke zajednice grada Rovinja-Rovigno i Udruženja obrtnika Rovinj, svojim sudionicima pruža idealnu dvodnevnu avanturu, a organizirane su dvije biciklističke ture.

Prvog dana na stazi “Mare” nudit će se morski specijaliteti, dok će drugog dana na stazi “Monti” sudionici moći kušati delicije istarskog zaleđa. Uz to, i profesionalci i rekreativci mogu izabrati i težinu staze. Staze Hobby prilagođene su laganijem i rekreativnom tempu na ukupno 79,8 kilometara, dok su staze Sport nešto dulje i zahtjevnije i ukupne su dužine 106,4 kilometara.

Staze uključuju više gourmet punkta po danu na kojima će sudionici moći kušati delicije, vina i maslinova ulja s istarskog područja. Kada je riječ o stazi „Mare“ kulinarske stanke odvijat će se u ugostiteljskim objektima Albachiara, Istra i Feral, dok staza „Monti“ svoje gurmanske pauze ima u ugostiteljskom objektu Mofardin, te u vinskom podrumu San Tommaso.

Start 6. Weekend Bike & Gourmet Toura je oba dana zakazan u 10 sati ispred Sportskog centra Hotela Eden. Tijekom ove vikend manifestacije sudionici će se imati priliku voziti po uređenim i označenim biciklističkim stazama, ali i makadamskim i šumskim putevima u okolici Rovinja, Limskog kanala, Bala i Kanfanara.

Early bird booking cijena Weekend Bike & Gourmet Toura za osobe koje se prijave do 1. listopada iznosi 210 kuna za jedan dan, dok je ona za paket od dva dana 390 kuna. Nakon tog datuma redovna cijena iznosit će 250 kuna po danu, a za paket 450 kuna. Svi zainteresirani mogu uz kotizaciju rezervirati i smještaj po posebnoj cijeni u hotelima Maistre. Prijave su moguće putem turističke agencije Maistra (e-mail: agencija.maistra@maistra.hr ) ili na dan događaja na startnoj lokaciji. Informacije o biciklističkom doživljaju moguće je zatražiti putem e-mail adrese outdoor@maistra.hr i na broj telefona 052 800 252.

Provalio u kuću i ukrao odjeću

Ukrali parfeme u dvije pulske trgovine