in

Zapošljavaju i u krizi: Ovo su danas najtraženija zanimanja u Istarskoj županiji

Foto Posao.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Lux Perfectum d.o.o. zapošljava radnika za iznajmljivanje bicikala (m/ž), radnika za iznajmljivanje brodica (m/ž) te radnika za rad na aquaparku (m/ž) u općini Vrsar. Traži se osnovno znanje više stranih jezika. Postoji mogućnost zapošljavanja studenata. Rok prijave na natječaje je 10.06. Ove i ostale oglase poslodavca Lux Perfectum potražite na linku.

Osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) u Puli i to na pola radnog vremena. Neto plaća je u iznosu od 2.000 kuna, a pokriva se i trošak prijevoza. Osobni asistent može biti nezaposlena osoba te mora imati završenu srednju ili osnovnu školu i tečaj za njegovatelja. Za prijavu kliknite ovdje.

Brioš tim d.o.o. iz naselja Galižana traži 2 dostavljača (m/ž) za terenski rad. Radno iskustvo nije potrebno. Minimalna tražena razina obrazovanja je osnovna škola, a kandidat mora imati i položen vozački ispit B kategorije. Rok prijave je 30.06. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Arte Interijeri zapošljavaju CNC operatera (m/ž) u Pazin. Rok prijave na natječaj je 30.06. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja, ako se kandidat dokaže. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće Ferus iz naselja Bibići traži 2 pomoćna radnika u skladištu (m/ž). Tvrtka se bavi željezom i obojenim metalima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno te plaća putne troškove. Glavni uvjeti su završena srednja škola te jedna godina radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 30.06. Kliknite ovdje za detalje o načinu prijave.

Adria Grupa zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) za rad na terenu. Novozaposlena osoba bavit će se organizacijom, vođenjem i izradom građevinske dokumentacije. Radi se na području Istarske, Primorsko-goranske, Zagrebačke županije te u gradu Zagrebu. Kandidat mora znati raditi na računalu, imati dvije godine radnog iskustva, ali znati engleski jezik. Ako vam je natječaj zanimljiv kliknite ovdje i prijavite se!

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) u Puli i Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zaduženja za motiviranje, mentoriranje, obuku prodajnog osoblja, zapošljavanje novih osoba, ispunjavanje prodajnih ciljeva, rješavanje pritužbi. Osim toga brinut će o zadovoljstvu kupaca te obavljati druge srodne poslove. Očekuju se dvije godine iskustva na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine i poznavati engleski jezik. Osim toga očekuje se znanje rada u programskom paketu MS Office. Nudi se konkurentska plaća uz bonuse. Natječaj je otvoren do 19.06. Za prijavu kliknite ovdje.

Poznata agencija ManpowerGroup za svog klijenta traži agenta korisničke podrške s odličnim znanjem talijanskog jezika (m/ž) u Puli. Glavni zadatak novozaposlene osobe bit će odgovaranje na upite korisnika o uslugama i proizvodima. Očekuje se poznavanje osnova rada na računalu. Kandidat mora imati razvijene komunikacijske vještine, biti strpljiv te ljubazan. Uz fiksnu plaću nude se i stimulativni dodaci. Ovaj i ostale oglase Manpowera možete pronaći na linku.

Workforce, regionalna HR kompanija traži referenta prodaje strojeva i alata (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Rok prijave je 13.06. Nude se kvalitetni uvjeti rada, stručno usavršavanje, ugovor na neodređeno, stimulativna primanja te dinamično i kreativno radno okruženje. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Novom Vinodolskom, Crikvenici, Medulinu, Umagu, Labinu, Puli, Poreču, Rovinju te na otoku Krku. Uz zaprimanje ambalaže, radnici će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ako ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13.06. Kliknite na link za prijavu.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Austrijski mediji o Hrvatskoj: Gore nego u ratu

VIŽINADA: Sanirana kapelica na Božjem polju