in

HOLIVUDSKI GLUMCI U ROVINJU RADE I UŽIVAJU: ‘Hrvatska je prekrasna već na prvi pogled!

‘Nova filmska lokacija izgleda obećavajuće! Hrvatska je prekrasna na prvi pogled’, ushićeno je na Instagramu napisao Samuel L. Jackson, uz fotografiju panorame Rovinja. Poznati glumac u našu zemlju doista se zaljubio na prvi pogled, jer fotografiju je snimio nepunih 24 sata nakon svog dolaska u Istru.

A stigao je u velikoj tajnosti i s jakim osiguranjem, avionom koji je u subotu poslijepodne sletio u pulsku zračnu luku, sa Salmom Hayek i Ryanom Reynoldsom. Kako i dolikuje holivudskim zvijezdama A lige, svi detalji oko njihova dolaska bili su obavijeni velom tajne, pa su se organizatori nemalo iznenadili kada su na aerodromu ugledali gomilu novinara i fotografa koji su strpljivo čekali dolazak charter leta Croatia Airlinesa iz Londona, kojim su u Istru stigli popularni glumci, pišeJutarnji list.

No, ni Salma Hayek nije ostala samozatajna na društvenim mrežama.

– Stigli smo na novu magičnu lokaciju – napisala je uz fotografiju na kojoj u kamenoj rovinjskoj ulici pozira u zagrljaju Samuel L. Jacksona.

Scene na rivi

Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson sljedećih dana boravit će u Rovinju gdje snimaju akcijsku triler komediju ‘The Hitman’s Bodyguard 2’, odnosno ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ u režiji Patricka Hughesa. Samo snimanje počelo je još u petak na rovinjskoj rivi, kaskaderskim scenama s automobilom, a sada svi nestrpljivo čekaju da se statistima i sporednim glumcima pridruže i glavne zvijezde koje je odmah nakon slijetanja zrakoplova u Pulu, za razliku od običnih smrtnika, na pisti dočekao kombi. Iz kombija su potom prebačeni u crni Mercedes inozemnih registracijskih oznaka, koji ih je čekao na drugom kraju piste, a na čijem su stražnjem sjedištu novinari i fotografi uočili damu s velikim šeširom i crnim sunčanim naočalama na licu.

– Salma Hayek – uskliknuli su turisti, a dama je mahnula prema novinarima.

Za to vrijeme ostali putnici, koji su u Pulu doputovali charter­ letom iz Londona, bavili su se preuzimanjem prtljage. Kofera je bilo mnogo, očito je da su glumci svjesni kako je proljeće ćudljivo i ništa, barem što se garderobe tiče, ne žele prepustiti slučaju.

Ne zna se još hoće li im se pridružiti Morgan Freeman.

Više čitajte na portalu Jutarnji.hr.

MUP-ov prijenosni šalter za izdavanje osobnih isprava 10. travnja u Žminju

FOTOGALERIJA: Članovi studija MOT 08 na DANCE FESTU POREČ osvojili pet zlata, dva srebra i dvije bronce