in

U ROVINJU POČELO SNIMANJE HOLIVUDSKOG SPEKTAKLA Tijekom vikenda stižu Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds

Filmska ekipa/Jutarnji.hr

S danom zakašnjenja zbog lošeg vremena jučer poslijepodne počelo je snimanje akcijske triler-komedije “The Hitman’s Bodyguard 2”, odnosno “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u režiji Patricka Hughesa u Rovinju, piše danas Jutarnji list.

Nažalost, nisu se mogle vidjeti glavne zvijezde tog filma Salma HayekSamuel L. Jackson i Ryan Reynolds koji navodno u Rovinj dolaze danas.

Sinoć su se na rivi snimale scene s automobilom. U filmu navodno Rovinj „glumi“ talijansku Amalfijsku obalu, a nakon Rovinja film se nastavlja snimati u Rijeci, a potom u Zagrebu.

U ovom istarskom gradu svjetski poznate zvijezde trebale bi biti mjesec dana, a snimanja će se odvijati u užem centru grada, oko stare Mirnine hladnjače gdje bi trebao biti i filmski kamp.


Službeno nismo saznali gdje bi holivudske zvijezde trebale biti smještene, a navodno bi trebali biti u nekom od luksuznih hotela – Lone, Monte Mulini ili novi Grand hotel Park.

Inače, u nastavku ove uspješnice, Samuel L. Jackson glumi profesionalnog ubojicu Dariusa Kincaida, a njegovu supruguSoniu glumi Salma Hayek. Oni se nađu u popriličnim problemima te se za pomoć obrate tjelohranitelju i bivšem agentu CIA-e Michaelu Bryceu kojeg pak glumi Ryan Reynolds, objavio je danas portal Jutarnji.hr.

U Rovinju pronađeno beživotno tijelo žene – više informacija nakon očevida

FOTOGALERIJA „HODITI I ZDRAVI BITI“ – Danas hodalo skoro 700 Porečana svih dobi