in

I Dan žena prilika je za pomoć nezbrinutim životinjama – danas štand u Poreču

Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape danas povodom Dana Žena organizira štand s prigodnim poklonima za sve kavalire odnosno njihove dame, koji će biti smješten od 9 do 17 sati na porečkom Trgu slobode.

-Ručno rađeni unikatni pokloni naših volonterki zasigurno će obradovati ljepše polovice u vašim životima i pokazati im da su i one za vas – unikatne. Osim prekrasnog, jedinstvenog poklona, učinit ćete i dobro djelo te donirati sredstva za šapice koje su pod skrbi SOS Šapa, javljaju iz ove udruge.

Osim prekrasnih rukotvorina, na štandu će se nuditi i kolači, također djelo volontera, a tko želi može se i učlaniti, postati volonter i dobiti sve informacije što učiniti ako se pronađe napuštena životinja.

SOS Šape pozivaju sve koji žele i mogu da dođu podržati udrugu, te da doniraju za nezbrinute životinje kako bi im se osigurala hrana i veterinarski troškovi.

Kontaktirati udrugu može se i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sossape/, a donirati na račun PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.

Danas prometna akcija u Ročkom Polju

U PRODAJI KARTE ZA POREČKI SUSRET „DI SI GENERACIJO“ –evo gdje se mogu kupiti