in

KAŠTELIR/TAR/VIŽINADA: Evo što treba za dobivanje propusnice za napuštanje mjesta prebivališta

Donosimo informacije za mještane koji trebaju propusnicu temeljem točke 2.e (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština) za stanovnike općina Kaštelir-Labinci, Tar-Vabriga i Vižinada.

·     ime i prezime, OIB, Adresa, broj telefona, e-mail 

·     razlog korištenja propusnice (navesti podatke osobe kod koje se odlazi, ime, prezime, adresa)

Podaci za žitelje Općine Tar-Vabriga su – zahtjev dostaviti na email adresu: info-opcina@tar-vabriga.hr. Skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti emailom na adresu pošiljatelja. Zahtjev za izdavanje propusnice može se dostaviti i putem telefona 091 443 0042 te će ga ispuniti dežurna službena osoba. Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 12 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdani sljedeći dan.

Podaci za stanovnike Općine Vižinada su – zahtjev dostaviti na mejl opcina@vizinada.hr, a skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti mailom na adresu pošiljatelja. Zahtjev za izdavanje propusnice može se dostaviti i putem telefona 052/446-102 te će ga ispuniti dežurna službena osoba. Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 13 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 13 sati bit će izdani sljedeći dan.

Podaci za mještane Općine Kaštelir-Labinci – zahtjevi se mogu dostaviti na mejl opckas-lab@pu.t-com.hr ili preko telefona 052/455-113.

Osobe koje su u samoizolaciji nemaju pravo zatražiti i dobiti propusnicu.

Obrasce i druge informacije pogledajte na njihovim web stranicama.

COVID-19: Potvrđena 3 novooboljela u Istri

NOVIGRAD: U srijedu počinje dezinfekcija javnih površina u svim gradskim naseljima