in

NK Jadran u subotu gostuje na Cresu

Seniori NK Jadran Poreč u subotu u 15:30 sati gostuju na Cresu kod istoimenog domaćina u sklopu 8.kola 3.HNL Zapad. Igrači Dalibora Šurana žele nastaviti niz neporaženosti koji su započeli prije 5 kola, a pokušati će ostvariti i prvu ovosezonsku pobjedu na gostovanjima. Nakon derbija protiv Grobničana i priključivanja vrhu tablice, Porečane čeka još jedan vrlo jak protivnik, koji je novak u lizi, ali vrlo kvalitetan, što dokazuje i 4.mjesto na tablici. 

Utakmicu je najavio Oliver Sumić, jedan od udarnih igrača porečkog napada: “Čeka nas gostovanje na Cresu. Sigurno neće biti lagana utakmica, jer su oni pokazali kvalitetu u uvodnim kolima, osobito na domaćem terenu. Mi nažalost idemo bez Radmana i Ilića koji su kartonirani, ali mislim da imamo veliku širinu u kadru, od mlađih igrača do onih iskusnijih, i siguran sam da će igrači koji će ući i dobiti priliku pokazati svoju kvalitetu. Mislim da bi bilo vrijeme da ostvarimo i prvu pobjedu u gostima ove sezone, napraviti ćemo sve da se u Poreč vratimo sa bodovima i nadam se da ćemo nastaviti pozitivan niz rezultata.”

Škola nogometa također nastavlja sa svojim prvenstvenim utakmicama. Narednog vikenda sve momčadi izuzev mlađih i starijih pionira gostuju u svojim ligama. Najmlađi će igrati u Novigradu, Umagu i Livadama, dok će starije kategorije nastupati u Vrsaru, Umagu i Novom Vinodolskom. 

SUBOTA 17.10.

10:00 – U13 – NK Jadran Poreč – NK Rudar Labin (Zelena laguna)
11:30 – U15 – NK Jadran Poreč – NK Rudar Labin (Zelena laguna)

Poreznici i carinici opet u nadzoru zbog većeg broja obveznika koji ne izdaju račune

stipendije

VIŽINADA: Raspisan natječaj za stipendije