in

NOVIGRAD: Radovi s radionice udruge Atelier Agata na izložbi 9. studenog

Nakon radionice akvarela, u listopadu su u organizaciji Likovne udruge Atelier Agata održane vikend likovne radionice. Skupna izložba tako nastalih radova pod nazivom „Boje i okusi jeseni“ bit će predstavljena 9. studenog u 18 sati, u prostoru Ateliera Agate.

Na ovoj izložbi svojim će se radovima predstaviti Zvijezdana Davanzo, Ester Diklić, Mariza Dobrivojević, Vera Dugančić, Slavica Ezgeta, Paola Ivančić, Zlata Katana, Orijana Kocijančić, Nevenka Kocijančić, Svjetlana Modrušan, Slavica Oplanić, Marieta Pogelšek Olujić, Ketty Zoltan i Enis Žužić.

Kako je do izložbe došlo?

Dva vikenda bila su rezervirana za polaznike koji su sa slikanjem tek počinjali, a dva vikenda za one koji su želji usavršiti svoju slikarsku vještinu te slikati na određenu temu.

Uz stručno vodstvo mentorice Suzane Bertok polazici su upoznali teoretske osnove likovnog jezika, a slikanjem konkretnog motiva kroz skicu, olovkom, ugljenom i bojama, izradili su svoje slike.

Izložba će se moći pogledati do 16. studenog u vremenu do 16 do 18 sati, a tom prigodom zainteresirani će se moći i upisati za sljedeće radionice.

OPREZ, POČINJE MARTINJE! Policija će u cijeloj Istri čak 4 dana provoditi pojačane kontrole

Istra Inspirit priprema božićne avanture likova istarske mitologije u POREČU i UMAGU