in

POREČ – Dalibor Šuran: Spremni smo za derbi s Crikvenicom

U subotu u Crikvenici je pred nogometašima porečkog Jadrana posljednje kolo jesenskog dijela natjecanja u 3.HNL Zapad. Nakon 12 odigranih utakmica u kojima je ostvareno 8 pobjeda, 3 neodlučena ishoda i samo 1 poraz, Jadran se nalazi na 3. mjestu i u borbi je za sami vrh ljestice s Grobničanom koji ima 1 bod prednosti, te Crikvenicom koja bježi 7 bodova. Jadranaši su neporaženi od početka rujna, te imaju niz od 10 utakmica bez poraza, a u zadnjem kolu ih u čeka jesenski prvak, još uvijek neporažena momčad Crikvenice i utakmica u kojoj mogu dokazati da su sa pravom jedni od kandidata za naslov prvaka. 

Trener Dalibor Šuran osvrnuo se na uspješnu polusezonu i narednu utakmicu: 

“Drago mi je što posljednje kolo igramo protiv ekipe koja je lider prvenstva. Bez obzira što igramo u gostima, spremni smo i motivirani da odigramo dobru utakmicu, a mislim da ako budemo pravi možemo uzeti i sva 3 boda. Izuzetno sam zadovoljan atmosferom u ekipi, dečki su prava klapa, uživaju zajedno i to se reflektiralo na ovu polusezonu u kojoj smo osim rezultata, igrali jako dobar nogomer, stvarali puno šansi, i to me čini vrlo zadovoljnim. Sutra nažalost nećemo biti kompletni, ali siguran sam da će bez obzira tko istrči u prvih 11 dati svoj maksimum, kao što je bilo i u prethodnim utakmicama u kojima su svi igrači pokazali da zaslužuju nositi dres Jadrana. Uz sve to, jako me veseli što imamo dosta mladu ekipu, u kojoj ima puno igrača koji “djeca Jadrana” i onih koji su još uvijek dio naše Škole nogometa, te skupljaju prva iskustva sa seniorima i u budućnosti će sigurno biti nositelji kluba. 
Šteta je što se ovakve utakmice igraju bez prisustva gledatelja, ali sam siguran da će naše vjerne Šajete pronaći neki kutak na stadionu da nam budu podrška i naš 12 igrač. 

Škola nogometa NK Jadran Poreč došla je do posljednjih službenih utakmica u ovoj godini, u kojima će u nedjelju prve ekipe početnika i predtakmičara gostovati u Puli kod Istre 1961, a kadeti i juniori ugostiti NK Opatiju u Zelenoj laguni. 

NEDJELJA 22.11.2020:

  • 11:30 KADETI U17 – NK Jadran Poreč – NK Opatija (Zelena laguna)
  • 13:30 JUNIORI U19 – NK Jadran Poreč – NK Opatija (Zelena laguna)

Autor: Nogometni klub Jadran-Poreč

ISTRAMET: Snijeg na Platku, bura “dere” u Labinu i Buzetu iznad 120 km/h, zatvorene ceste

VRSAR: Odlični rezultati malih nogometaša