in

POREČ: I dalje traju upisi u Plesni studio MOT 08

Još ovaj tjedan traju upisi u plesne radionice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 Poreč. Upisi se obavljaju u novim prostorijama Studija u Ulici Karla Huguesa 26/B od 7. do 11. rujna od 16.30 do 19 sati.

Ukoliko želite da vaše dijete provodi svoje slobodno vrijeme  kreativno i korisno  dođite i postanite dio veseloga tima!

Upisi u plesne radionice su namijenjeni za svu djecu od 4 do 15 godina.

Broj polaznika radionica je brojčano limitiran, u skladu s pedagoškim i epidemiološkim standardima s obzirom na uzrast djece.

Program rada udruge sastoji se od sustavne edukacije prvenstveno na području plesa, kazališta, odnosno na širem području izvedbene umjetnosti. Voditeljice plesnih skupina  koristeći pokret i priču omogućuju djeci zajedničku, kreativnu plesnu igru. Uz zabavu razvijaju koordinaciju, vještine kretanja i imaginaciju. Istraživanjem pokreta, ritma i glazbe stječu kreativno iskustvo – upuštaju se u avanturu u kojoj pretvaraju svoje okruženje u magični prostor, istražuju ga i oblikuju maštom.

Razvijaju sklonost plesu i muzikalnost, jačaju tijelo, savladavaju plesne elemente i pokrete važne za učenje koreografija koje prezentiraju na raznim manifestacijama i natjecanjima.

Upisati se možete i ONLINE putem linka: https://upisi.mot08.hr/

 Sve informacije oko upisa I programa mogu se dobiti na brojeve telefona:

 091/206 2922 (Silvia) ili 095 8563 570 (Josipa).  

POREČ: Bogat nogometni vikend za NK Jadran Poreč

Općina Tar-Vabriga subvencionira prijevoz srednjoškolcima