in

POREČ: NK Jadran u subotu gostuje na Krku

Seniori NK Jadran Poreč sutra u 14:00 nastavljaju svoj pohod u 3.HNL Zapad u kojem će u 11.kolu gostovati na Krku kod istoimenog domaćina. Porečani će tražiti nastavak niza neporaženosti koji sada traje već 8 utakmica, od kojih su 4 uzastopne pobjede. Trener Šuran vjerojatno neće moći na važne karike u obrani, kapetana Stefana Ilića i Sandra Užilu, ali vjeruje da će ekipa nadoknaditi taj hendikep. 

Pouzdani branič i veznjak Petar Leko najavljuje utakmicu: O prošloj utakmici s Novigradom ne trebam puno govoriti, rezultat govori svoje. Pokazali smo da smo bolja momčad, u oba poluvremena smo bili kvalitetniji, a pogotovo 2. poluvrijeme u kojem smo uspjeli realizirati šanse koje smo imali, nakon čega se ekipa Novigrada raspala, a mi smo se samo dizali i stvarali šansu za šansom.
U ovoj ligi ni jedno gostovanje nije lako, pa tako neće biti ni na Krku. Očekujemo tešku i tvrdu utakmicu, a mi kao i uvijek idemo po 3 boda. Atmosfera u klubu je sjajna nakon takvog pozitivnog niza, puni smo samopouzdanja i željni utakmica. Jako smo motivirani i treniramo jos jače, i nadamo se da neće prekinuti prvenstvo dok smo u ovakvoj formi.
Nadam se da ćemo na Krk sa punim sastavim, da nemamo nikakvih izostanaka, ali sam siguran da će oni koji budu u sastavu dati sve od sebe da uzmemo bodove.

Škola nogometa Jadran Poreč također nastavlja sa svojim prvenstvima u kojima će i ovoga vikenda biti aktivno gotovo svih 250 klupskih članova. Mlađi i stariji pioniri gostuju u Viškovu, dok druga ekipa mlađih pionira u subotu dočekuje Umag. Ekipe početnika predtakmičara u nedjelju gostuju u Buzetu i Višnjanu, dok kadeti i juniori dočekuju NK Halubjan. 

Utakmice svih uzrasta se igraju bez gledatelja, uz poštivanje svih epidemioloških preporuka. 

SUBOTA 06.11.

10:30 – U13B – NK Jadran Poreč – NK Umag-Umago (Zelena laguna)


NEDJELJA 07.11.

12:00 – U17 – NK Jadran Poreč – NK Halubjan (Zelena laguna)
14:00 – U19 – NK Jadran Poreč – NK Halubjan (Zelena laguna)

covid korona ilustracija

NOVI REKORD U ISTRI – U petak čak 88 novozaraženih!

POREČ: U subotu radionica za djecu PRIČE IZ ŠUME