in

POREČ: NK Jadran započinje novu sezonu u 3. HNL Zapad

Na stadionu Veli Jože u subotu u 17:30 sati nogometaši porečkog Jadrana započinju natjecanje u novoj sezoni 3. HNL Zapad. Protivnik u prvom kolu je novak u ligi Naprijed iz Hreljina, a trener Dalibor Šuran osvrnuo se na odrađene pripreme, stanje u ekipi i očekivanja u novoj sezoni:
“Pauza uzrokovana koronavirusom nas je udaljila od prvenstva gotovo 6 mjeseci,  tako da se veselimo i jedva čekamo početak nove sezone. Pripremamo se već 6 tjedana, pokušali smo se prilagoditi poslovnim obavezama igrača u turističkoj sezoni i vjerujem da smo spremni za izazove u 3.HNL zapad. U prvoj utakmici nažalost ne možemo računati na nekoliko važnih igrača, kartoniranog Matka Videkića, Davida Dujanića zbog poslovnih obaveza, Filipa Šverka koji se ozlijedio početkom priprema i čeka ga duži oporavak, a Paolo Bernobić nam se tek priključio pa ni on neće biti u kadru. 
Bez obzira na izostanke, mislim da imamo puno kvalitete i da će rezultat ovisiti o našem pristupu, a ako angažman bude na visokom nivou, siguran sam da ćemo u novu sezonu započeti sa pobjedom. Protivnik je novi član 3.HNL, ali to vrlo malo znači i morati ćemo dati svoj maksimum da ostvarimo željena 3 boda.”


VAŽNA OBAVIJEST: 

Početak nove nogometnu sezone u Poreču obilježit će i poseban režim ulaska na stadion, pa klub moli sve navijače i simpatizere Jadrana za strpljenje i razumijevanje pri ulasku na tribine i poštivanje uputa HZJZ i Civilnog stožera RH:

1. Ulazak na stadion će biti isključivo na glavni ulaz na tribine (sa gornje/južne strane stadiona)
2. Dopušta se posjeta 1/3 kapaciteta stadiona te udaljenost između gledatelja mora biti najmanje 2 metra. 
3. Svi gledatelji će po ulasku na stadion morati ostaviti svoje ime i prezime i kontakt broj, koje će NK Jadran sačuvati i koristiti isključivo u potrebe uslijed epidemioloških mjera. Za lakši ulazak na stadion, gledatelji mogu sami ispuniti papir i predati ga službenim osobama pri kupnji karte. 
4. Gledateljima će se po ulasku na stadion mjeriti temperatura.

Izvor: Nogometni klub Jadran-Poreč

POREČ: Atletski klub Maximvs kreće s treninzima

Carinici u akciji: U UMAGU ih trgovci vrijeđaju i tuku, jedan je doslovno izvadio bejzbol palicu