in

POREČ: U subotu derbi NK Jadran – NK Rudar, pioniri i juniori u finalu Kupa Istre

Još jedan u nizu istarskih derbija 3.HNL odigrati će se u subotu u 16.30 sati na porečkom stadionu Veli Jože kad u goste Jadranu stiže NK Rudar Labin. 
Dvoboj dvije ponajbolje ekipe 3.HNL Zapad najavljuje branič Jadrana Paolo Bernobić: “Protiv Rudara očekujemo jednu tvrdu i dobru utakmicu. Oni su kvalitetna momčad, ali vjerujem u našu ekipu i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da bi osvojili 3 boda. Iza nas je zahtjevna utakmica u Pazinu, ali tamo smo od početka pokazali da se možemo nametnuti u igri, šteta što nismo iskoristili šanse i pobijedili, ali imamo pravi putokaz kako nastupiti u subotu. Drago mi je što smo svi spremni i zdravi, odlično smo trenirali i nadam se da će nas što veći broj naših Šajeta podržati kao što su to napravili i u Pazinu.

Članovi Škole nogometa, točnije, ekipe starijih pionira i juniora su se plasirale u finale Kupa Istre, dok su kadeti poraženi u polufinalu od NK Uljanik Pula. Stariji pioniri su u polufinalu pobijedili vršnjake NK Novigrad sa 2-1, a juniori su finalnu utakmicu izborili pobjedom 7-1 nad Istrom Pula. Finale za pionire je na rasporedu 29.09 protiv NK Uljanik, a juniori će 01.10 u finalu gostovati kod NK Pazinka.

Izvor: Nogometni klub Jadran-Poreč

Rovinj, Zadar i Lošinj uvršteni u 50 najboljih svjetskih destinacija

AKCIJA VIKEND: Pojačane kontrole u cijeloj Istri, u nedjelju akcija na brzinu