in

Prijava na online konferenciju “What have we learned and done so far: social, medical and educational aspect of the COVID-19 pandemic”

U organizaciji Hrvatske udruge za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku – MIPRO 27. i 28. svibnja održat će se  online konferencija ICT-20 @ COVID-19 – What have we learned and done so far: social, medical and educational aspect of the COVID-19 pandemic.

Cilj konferencije je razmjena informacija, inovativnih ideja i najboljih praksi između zemalja o korištenju ICT-a, digitalnih tehnologija i platformi te društvenim medijima i drugim tehnologijama za vrijeme i nakon završetka pandemije COVID-19. Konferencija je organizirana kako bi se prikazali načini na koje ove tehnologije mogu doprinijeti društvu u vremenima pandemije COVID-19 i za vrijeme trajanja posljedica pandemije.

Dr. sc. Kristina Brščić kao predstavnica Instituta za poljoprivredu i turizam na konferenciji će 27. svibnja 2020. predstaviti temu naziva Social Aspects of COVID-19 Impacts on Coastal and Island Destinations – SA_COVID-19.

Za sudjelovanje na besplatnoj online konferenciji potrebna je registracija na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/Cw7vFxHjMkcEdxVP8.

Program konferencije dostupan je na linku u nastavku: Program konferencije.

Bez vode 26. svibnja Stranići i dio Višnjana

turistička zajednica središnje istre

Istarski Stožer objavio da ni 26. svibnja nema novooboljelih