in

RIBARSKA FEŠTA U VRSARU – umjesto večeras bit će 30. travnja

Lanjska Ribarska fešta u Vrsaru

Prva ovogodišnja Ribarska fešta u Vrsaru, zbog najavljenog lošeg vremena, odgođena je s petka, 26. travnja, na utorak, 30. travnja, s početkom u 17 sati. Posjetitelje će zabavljati folk skupina Batana, Alfa Time Band i folklor Balun.

Zasigurno će i ove godine opojan miris svježe ribe s gradela, veselo druženje uz glazbu i ples tijekom cijelog ljeta, od travnja do rujna, u Vrsar privući mnogobrojne posjetitelje.

Ove godine ribarske fešte osvježene su novim vizualom, a obogaćen je i njihov sadržaj. Kroz razne kulinarske radionice gostima će se predstaviti nove, drugačije pripreme ribe i morskih plodova, a za najmlađe će se organizirati kreativne radionice kako bi i oni uz roditelje mogli uživati u ovoj manifestaciji.

Također će se nastojati uvođenjem biorazgradivog pribora za jelo izbaciti plastiku i time pridonijeti očuvanju prirode i čistoći našeg mora.
Ove će se godine ribarima i ugostiteljima na rivi pridružiti izlagači istarskih poljoprivrednih proizvoda u organizaciji udruge Istarska web tržnica. Očekuje se na štandovima 15-ak proizvođača sa širokom paletom autohtonih proizvoda.

NOVIGRAD: Danas podjela besplatnih sadnica cvijeća

Bogata proslava Dana grada: Okolo, BOOKtiga, svečana sjednica na kojoj će gradska priznanja dobiti Miro Dodić, Studio Sonda i Umjetnička škola