in

ZLATNI ZUB POREČ – Otkazana predstava talijanskog teatra – u tijeku povrat novca

Gostujuća predstava Marche Teatra iz Italije “Food; può contenere tracce di…“, zakazana za četvrtak, 5. i petak, 6. ožujka, otkazana je zbog aktualnih svjetskih zbivanja. U tijeku je povrat novca kupljenih ulaznica na blagajni Učilišta ili izravno na bankovni račun, priopćeno je iz Pučkog otvorenog učilišta Poreč, organizatora 13. festivala smijeha Zlatni zub.

Ostale predstave će se odigrati, a počevši ovog tjedna od 7. ožujka, kada je na programu “Sirena i Viktorija”, Teatra Rugatino, u 20 sati. Novopečenu bogatašicu, koja se obogatila u tranziciji trgujući ponajviše stanovima, posao tjera da nauči engleski jezik. Za instrukcije pronalazi doktoricu engleske filologije, ženu koja je u tranziciji izgubila status, posao i muža. Žaleći je nastoji joj pronaći žigola, no u odabiru dolazi do malene greške… Redatelj je Filip Grinvald, a uloge tumače Gorana Gadžić, Dubravka Ostojić i Mladen Vasary.

Cijeli program provjerite na https://bit.ly/2wnzZVq.

Do 14. ožujka na programu su pomno izabrane komedije, stand up show i koncert, a internetska rezervacija i kupovina ulaznica u tijeku je na rezervacije-poup.hr.

MUP planira u školu za policajce upisati 750 polaznika

Bez vode 3. ožujka dio Nove Vasi