in

Bacio zapaljivu bocu u vrata pa fizički napao djelatnika trgovine

Foto MUP - Ilustracija

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te kazneno djelo razbojništvo.

Muškarca se sumnjiči da je 7. srpnja oko 18.40 sati u Ulici 43. istarske divizije u Puli ispred vrata stana bacio bocu s zapaljivom tekućinom, prilikom čega je izbio manji požar, u kojem su izgorjeli predmeti koji su se nalazili u hodniku. Požar je ugasila 39-godišnja korisnica stana, a nastala šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. U događaju nitko nije ozlijeđen.

Također ga se sumnjiči da je 7. srpnja oko 20.50 sati u trgovini na Trgu 1. istarske brigade u Puli, uz prijetnju da mu preda novac, fizički napao 47-godišnjeg djelatnika te mu otuđio cigarete. Brzom intervencijom policijskih službenika muškarac je u jutarnjim satima idućeg dana uhićen te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Vozila s 3.53 promila, skrenula u zabranjeni smjer i lupila automobil

Dileru u stanu pronašli više vrsta droga