in

Bivšem mužu pred djetetom rekla: “Svinjo debela, đubre, lopove”. Sud je kaznio s 929 eura

Ilustracija - Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Zbog psihičkog nasilja koje je počinila prema bivšem suprugu u prisutnosti njihova malodobnog djeteta, 39-godišnja žnea je proglašena krivom, a prema presudi prekršajne sutkinje u Zagrebu, mora platiti 929 eura kazne. Na presudu se još može žaliti, piše portal Danica.hr.

Prema presudi, žena je lani u svibnju oko 16 sati “ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog djeteta (6)”.

“Bivšeg supruga vrijeđala je riječima: ‘Lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te!‘ To je kod njega prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, u nazočnosti djeteta počinila je psihičko nasilje u obitelji”, zaključila je prekršajna sutkinja.

Žena je priznala da su se posvađali i jedno drugome svašta rekli, ali opovrgava da je to bilo u prisutnosti djeteta. No ključan je bio iskaz svjedokinje, nove djevojke njezina muža, koja je toga dana bila ondje i koja je ispričala što je sve bivša supruga izgovorila njezinu dečku.

Policija je prekršajno prijavila i supruga napisavši kako je bivšoj ženi toga dana rekao: “Ne smiješ doći u ulicu, što radiš tu, glupa si, maloumna si!“. Sutkinja ga je oslobodila jer su i suprug i njegova djevojka to opovrgnuli, piše Danica.hr.

Unije - Foto Turistička zajednica Malog Lošinja

Šef IDS-a podržava Unije koje se žele pripojiti Istarskoj županiji

jaja NE KORISTITI FOTKU

Hoće li Hrvati ovog Uskrsa jesti najskuplja jaja u Europi?