in

Bježao policiji – Pronašli ga krvavog kako visi na ogradi

Ilustracija MUP

Nakon što ga je zaustavila policija, muškarac je dao lažne podatke i počeo bježati, no ubrzo je zapeo na ogradi te su ga tako pronašli policijski službenici

Labinska je policija u subotu, 10. listopada oko 00.05 sati, u Pulskoj ulici u Labinu zaustavila 39-godišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom Opel, pulske registarske oznake. Muškarac kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu te je policijskim službenicima dao podatke, za koje se naknadno utvrdilo da nisu njegovi, a potom se dao u bijeg. Policijski službenici su krenuli za njim te su ga ubrzo pronašli kako visi na metalnoj ogradi, a s obzirom da je krvario, pozvali su hitnu medicinsku pomoć. Za vrijeme dok su mu pomagali do dolaska hitne pomoći, muškarac je raznim pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike.

Ozlijeđenim 39-godišnjaku pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0.78 promila, a testiranjem na opojne droge dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost THC-a u organizmu.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 39-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu, javila je PU istarska.

Nema više šale: Sud 38-godišnjaka poslao u ZATVOR zbog prometnih prekršaja

Vozaču kamiona zbog vožnje od 2,26 promila kazna 10.000 kuna

Nacionalni Stožer: U 24 sata zabilježena 52 nova slučaja, Božinović objasnio za koga sve otvaramo granice

OBJAVLJENE NOVE MJERE: Maske obavezne u svim zatvorenim prostorima, moraju ih imati i gosti kafića