in

Burno u Istri: Sinoć pijani iščupali zeleno na semaforu, udarali kante, lupali po zidovima i autima…

Foto MUP - Ilustracija

olicijski službenici uhitili su trojicu muškaraca te nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje na okolnosti oštećenja semafora i vozila

Pulska je policija uhitila 25-godišnjaka i dvojicu 28-godišnjaka zbog narušavanja javnog reda i mira i drskog ponašanja. Naime, jučer oko 23 sata, 25-godišnjak i jedan 28-godišnjak su u alkoholiziranom stanju hodali Tomasssinijevom ulicom, vikali i pritom udarali po zidovima zgrada, parkiranim vozilima i kantama za smeće.

Na raskrižju s Buducinovom ulicom, 25-godišnjak je oštetio semafor, iščupavši iz kućišta zeleno svjetlo. Ubrzo im se pridružio drugi 28-godišnjak, koji je također bio pod utjecajem alkohola, te je trojac nastavio vikati po ulici. Potom je 25-godišnjak oštetio jedno parkirano vozilo, dok je 28-godišnjak, koji je bio s njim od početka, zaustavio jedan automobil i fizički napao 24-godišnjeg vozača.

Pored njih je u tom trenutku prošlo taxi vozilo te je 25-godišnjak počeo udarati po automobilu, pri čemu ga je također oštetio.

Policijski službenici uhitili su muškarce te će protiv njih podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također se nastavlja kriminalističko istraživanje na okolnosti oštećenja semafora i vozila, objavila je istarska policija 27. studenog 2023.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Vikend u Istri: Dvojica vozila po gradu sa skoro 2 promila. Isto su kažnjeni

provala krađa

UMAG: Provaljeno u više vikend kuća i kamp prikolica. Ukradeno sve i svašta