in

Četvorka uhićena u Istri zbog otmice: Ugurali 19-godišnjaka u “gepek”, vozili ga pa izbacili

Ilustracija MUP

Mladići su nakon prethodnog dogovora presreli oštećenog i ugurali ga u prtljažnik vozila  

Pulska policija kazneno je prijavila dvojicu mladića u dobi od 22 i 20 godina te dvojicu 19-godišnjaka koje sumnjiči da su počinili kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i dogovor za počinjenje kaznenog djela.

Naime, njih se sumnjiči da su 9. prosinca oko 15 sati u Trierskoj ulici, uporabom fizičke sile, a po prethodnom dogovoru,  protupravno oduzeli slobodu 19-godišnjaku na način da je 20-godišnjak dogovorio susret u Trierskoj ulici sa oštećenim te mu je zbog nerazriješenih međusobnih odnosa, zadao više udaraca rukama, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede. Prijeteći mu predmetom nalik na pištolj, 22-godišnjak i 20-godišnjak su ga potom ugurali u prtljažni prostor vozila pulskih registracijskih oznaka u kojem su se kao vozač i putnik u vozilu nalazila druga dvojica osumnjičenih te su prevezli oštećenog na područje Vallelunge gdje su ga izbacili iz vozila.

Tijekom privođenja, kod 22-godišnjaka je pronađeno i 7.9 grama marihuane te mu je izdan prekršajni nalog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Četvorica osumnjičenih muškaraca uhićena su jučer u večernjim satima te će tijekom jutra biti predani u pritvorsku jedinicu policije, objavila je istarska policija 10. prosinca 2023.

policija traka mjesto nesreće

Teško ozlijeđena žena u Istri: U nju se zabila druga vozačica

požar vatra ilustracija

Teško stradao na gradilištu u Istri: Uslijed eksplozije plamen mu zahvatio glavu i šake