in

Djevojka (20) uhićena jer je policajcu opsovala mater

Foto Pixabay.com - Ilustracija

Prema presudi donesenoj ovih dana, djevojka je sredinom prosinca oko 17.40 sati na željezničkom kolodvoru prilikom legitimiranja vrijeđala policajca. Bila je tada u društvu majke.

“Nemate me pravo tražiti osobnu, nisam ništa napravila”, obratila se dvojici policajaca. Na koncu im je ipak dala osobnu te pritom jednom od policajaca opsovala: “Je*em ti mater u pi*ku“. To je bilo dovoljno da je uhite.

Policajac kaže kako je s kolegom pokušao legitimirati djevojku koja je stajala na kolodvoru, a ona se ponašala neuljudno. Potom je policajcu na kolodvoru u Okučanima opsovala mater, piše portal Danica.hr.

Sudac je djevojku proglasio krivom i osudio je na 700 eura kazne plus 30 eura prekršajnih troškova. Od kazne joj se oduzima 40 eura jer je dan provela u policijskom pritvoru. Na pozive suda nije se odazvala, niti je dala obranu.

“Sud je okrivljenoj izrekao minimalnu novčanu kaznu kao blažu po vrsti uzevši kao olakotnu okolnost prekršajno nekažnjavanje za ovakve prekršaje”, naglasio je sudac.

Presuda je nepravomoćna i Lana, koja je s karlovačkog područja, na nju se može žaliti u roku od osam dana od pisanog primitka na kućnu adresu ili putem oglasne ploče suda, objavio je portal Danica.hr .

benzinska postaja crpka ilustracija

Jeftinije gorivo? Ovo su najavljene cijene od utorka

Foto HDLU Istre

POZIV ZA UMJETNIKE: Prijavite se na tematski projekt “Autentičnost leži u oku promatrača”