in

DUKS opet u akciji: Diler prijavljen zbog prodaje, a žena zbog omogućavanja konzumacije droge

Duks je opet nanjušio veliku količinu droge - Foto PU istarska

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok se 29-godišnjakinju tereti za kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Temeljem operativnih saznanja da se bavi preprodajom droge, policijski službenici su jučer oko 19 sati uhitili 33-godišnjaka. U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su obavili pretragu stana, tijekom koje je policijski pas Duks pozitivno reagirao na drogu. U stanu je pronađeno nekoliko paketića s  ukupno 691.65 grama marihuane.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u jutarnjim satima 21. siječnja, osumnjičeni 33-godišnjak priveden je u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Drugim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici utvrdili su kako je 29-godišnjakinja 19. siječnja oko 17.30 sati u automobilu u šumici uz cestu Rovinj-Bale dala na korištenje 35-godišnjaku dio marihuane koju je nabavila za vlastite potrebe. Žena je imala oko 59.15 grama marihuane te se protiv nje podnosi kaznena prijava za omogućavanje trošenja droga 35-godišnjaku te optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, odnosno radi posjedovanja droge za vlastitu potrebu.

Izvor PU istarska

bmw auto pixabay ilustracija

Htio kupiti povoljan BMW, pa ostao i bez novaca i bez auta

Presica u gradskoj upravi - Foto Tanja Kocijančić

TRANSPARENTNOST: POREČ omogućio uvid u sve isplate iz proračuna i financijske kartice