in

FUNTANA: Navijači pravili nered na utakmici. Pijani bacali pirotehniku

Funtana - Foto Tanja Kocijančić

Porečka policija prekršajno sankcionirala dvojicu muškaraca zbog protupravnog ponašanja za vrijeme odigravanja nogometne utakmice

U nedjelju, 15. siječnja od 12 do 14 sati, za vrijeme odigravanja nogometne utakmice između NK Hajduk i NK Slovačko u Funtani, dvojica domaćih navijača u dobi od 23 i 19 godina dovedeni su u policijsku postaju zbog protupravnog ponašanja.

Naime, za vrijeme odigravanja nogometne utakmice 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.04 promila zapalio četiri pirotehnička sredstva, od kojih je tri bacio na
nogometno igralište, dok je 23-godišnjak koji je također bio pod utjecajem alkohola od 1.37 promila bacio na nogometno igralište dva pirotehnička sredstva.

Muškarci su dovedeni u policijsku postaju do prestanka djelovanja opojnog sredstva te se protiv njih zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju nereda na športskim natjecanjima podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu. Protiv 19-godišnjaka se podnosi i optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o  suzbijanju zlouporabe droga, s obzirom da je posjedovao i manju količinu marihuane, objavila je istarska policija 16. siječnja 2023.

Foto Atletski klub Maximvs

Puno medalja za porečke Maximvse u Kvarnerskoj ligi

Foto Policijska uprava istarska

Žele ga kazniti zbog vožnje od 245 na sat po Ipsilonu