in

FUNTANA: Netko je noćas ukrao ljuljačku s popularnog photopointa

Foto Udruga za djecu i mlade "Na izvorima prijateljstva" Funtana

Mještani Funtane jutros su se neugodno iznenadili kada su vidjeli da je s popularnog photopointa na Perilima nestala velika drvena ljuljačka. Oglasile su se odmah članice ovdašnje Udruge za djecu i mlade “Na izvorima prijateljstva” koje su taj photopoint osmislile i prije godinu dana dale postaviti veliku drvenu ljuljačku koja je ubrzo postala omiljeno mjesto za fotografiranje domaćih i turista koji tom šetnicom prolaze u velikom broju.

-Postoji opcija da si ju je netko stavio u auto i uzeo kući, ali vjerujemo da ju je noćas veselo društvo nakon fešte ipak ostavilo negdje na šetnici ili odbacilo negdje oko Perila… Jako je teška (masivno drvo) pa su se vjerojatno brzo umorili… Molim da obratite pažnju ako se zateknete na šetnici da pogledate jesu li je odbacili ondje ili negdje oko Perila. Molim ukoliko netko ima informacije da javi, poručile su članice udruge.

Dakle, onom tko ju je uzeo bolje da što prije javi gdje je, jer se na tom dijelu plaže, u blizini ljuljačke nalaze i kamere za video nadzor koje će se pregledati kako bi se došlo do počinitelja.

Foto Udruga
Foto Udruga “Na izvorima prijateljstva” Funtana

Foto Janitors za Pixabay - Ilustracija pješački prijelaz auto

Na “zebri” 84-godišnjak udario jednu ženu koja je srušila drugu pješakinju

ilustracija voda boca

Bez vode 11. srpnja dio Višnjana