in

IDE U ZATVOR: Istarska policija uhvatila drogiranog vozača bez dozvole, s ukradenim tablicama, bez dokumenata…

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Pulska i prometna policija su dovršenim kriminalističkim istraživanje nad 34-godišnjakom utvrđena je uz niz prekršaja iz oblasti raznih zakona počinio i kazneno djelo krađa i krivotvorenje isprave

Policija je jučer oko 7,35 sati u Ulici Biškupije u Medulinu u automobilu, pulske registracijske oznake zatekla 34-godišnjaka. Obavljenom kontrolom utvrđeno je da je vozač upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem droge. Također, utvrdili su da je automobilu istekla važnost prometne dozvole još u listopadu 2022. godine i da je na njega postavio registracijske pločice koje je prethodno otuđio od nekog drugog vozila. Tako se protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela krivotvorenja isprave i krađe.

Osim toga, muškarac kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, a provjerom je utvrđeno da neprijavljeno boravi na području Pule. Zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, Zakona o prebivalištu i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, nadležni sud mu je odredio kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, objavila je istarska policija 15. ožujka 2024.

Foto Photo Mix za Pixabay - Ilustracija

POREČ: Policija uhvatila dvojicu stranaca zbog krađe u trgovini

U Istri “pao” diler. Uhićen zbog poveće količine heroina