in

Istra: Dva muškarca i djevojka reketarili vlasnika lokala i prijetili mu smrću

Ilustracija MUP

Pulska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, 35-godišnjakom i 20-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo iznude (u pokušaju) i kazneno djelo dogovora za počinjenje kaznenog djela.

Sumnjiči ih se da su 16. siječnja oko 19.10 sati, prema ranijem dogovoru, došli u ugostiteljski objekt u Šišanu, gdje je 35-godišnjak prijetio smrću i mobitelom udario po glavi 33-godišnjaka te tražio da 20-godišnjakinji vrati više novca nego što joj u stvarnosti duguje. Nakon što je 33-godišnjak otišao do bankomata po novac, 35-godišnjak mu je nastavio ozbiljno prijetiti, u čemu ga je podržao i 20-godišnjak te ga ponovo fizički napao. U događaju je 33-godišnjak lakše ozlijeđen.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 20-godišnjak i 35-godišnjak su uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, dok se protiv 20-godišnjakinje podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, objavila je istarska policija 30. siječnja 2024.

pješački prijelaz

Teško ozlijeđena pješakinja u Istri. Na nju na pješačkom naletio kombi

požar vatra ilustracija

Požar marine u Istri: Šteta više desetaka tisuća eura