in

Istra: Na dječjem igralištu ukrala jednoj mami novčanik i ključ. Našli su je

Ilustracija - Foto Pixabay.com

Policijski službenici su iste večeri pronašli osumnjičenu te su je, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, priveli u pritvorsku jedinicu policije

Rovinjska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 34-godišnjakinja počinila kazneno djelo krađe. Sumnjiči ju se da je 8. siječnja oko 16.30 sati na igralištu u Omladinskoj ulici u Rovinju iskoristila kratkotrajnu odsutnost 34-godišnje žene koja je s djecom otišla potražiti loptu te joj je s klupe otuđila novčanik s dokumentima, karticama i novcem, kao i ključ od vozila.

Policijski službenici su istog dana u večernjim satima na Trgu na lokvi zatekli osumnjičenu te su kod nje pronašli ukradene predmete. Žena je kod sebe imala i dio tablete Suboxon, za koju nije posjedovala recept te joj je radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izdan prekršajni nalog. Osumnjičena je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 9. siječnja u večernjim satima, privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 10. siječnja 2024.

lakop lacop nesreća pješački prijelaz

POREČ: Kod Lakopa srušio pješaka na pješačkom prijelazu

kombi mup policija marica

Istra: Izazvao nesreću s ukradenim automobilom. Zabio se u stup i pobjegao