in

Istra: Policija uhitila još dvojicu pedofila koji su snimali golu djecu

Ilustracija MUP

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim njemačkim državljaninom za kojeg se osnovano sumnja da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Muškarca se sumnjiči da je 7. lipnja oko 19 sati u kampu na području Premanture snimao nago dijete koje se tuširalo.

Rovinjska je policija pak dovršila kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim belgijskim državljaninom koji je uhićen zbog sumnje da je 7. lipnja u poslijepodnevnim satima mobilnim uređajem u naturističkom kampu snimao i fotografirao djecu. Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policijskih službenika, koji su muškarca potom uhitili i priveli u policijsku postaju.

Policijski službenici su, u cilju pronalaska predmeta koji se povezuju s počinjenjem kaznenog djela, temeljem naloga nadležnog suda u oba slučaja obavili pretragu prostora, vozila i mobilnih uređaja koje osumnjičeni koriste.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 8. lipnja u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 11. lipnja 2023.

Ženski pejvački zbor Mendule

ISTRA: Kulturno ljeto u Funtani kreće koncertom zbora “Mendule”

noćna prometna policija nesreća noć mrak mračna

ISTRA: Maloljetnik s 1,88 promila sletio van ceste i udario u drvo. Vozilo je u potpunosti izgorjelo