in

Istra: Pronađen nestali pulski aktivist

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Jutros je na području Šišana pronađen nestali 47-godišnjak koji se u srijedu popodne udaljio u nepoznatom smjeru iz centra grada.

Policija je jutros u 8 sati nastavila potragu za nestalim 47-godišnjakom u kojoj su, uz brojne policijske snage sudjelovali i predstavnici HGSS-a, dobrovoljnih vatrogasnih društava i skupina volontera. Ubrzo nakon započinjanja pretrage terena, na šumskom predjelu na području bivše vojarne Svetica u Šišanu, muškarac je pronađen živ te je prevezen u pulsku bolnicu.

Policija nastavlja provoditi mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti nestanka osobe, objavila je istarska policija 11. kolovoza 2023.

Od srijede popodne u potrazi za muškarcem uz brojne policijske snage sudjelovali su i predstavnici HGSS-a i dobrovoljnih vatrogasnih društava, te skupina volontera. 

Hrvatska gorska služba spašavanja na svom je Facebooku objavila:

“Zajedničkim snagama pronađena nestala muška osoba. Jučer, u popodnevnim satima, alarmirane su sve nadležne službe na području općine Ližnjan u Istri zbog prijave o nestaloj osobi. Srećom, potraga je završila uspješno – nestala osoba pronađena je živa na području Svetice u Šišanu.U koordiniranoj i hitnoj potrazi sudjelovali su vatrogasci Javna vatrogasna postrojba Pula, pripadnici policije, lokalni mještani i naša ekipa iz HGSS Stanica Istra. Ovakve zajedničke akcije naglašavaju važnost suradnje među različitim službama i zajednicom u hitnim situacijama.”

Index.hr je prenio da se zamjenik ravnateljice OB Pula Jurica Palaversić obratio medijima te rekao kako je muškarac životno ugrožen te da se nalazi u jedinici intenzivne njege. “Dovezen je između 9.15 i 9.20, dijagnostički je obrađen te je smješten u internističku jedinicu intenzivnog liječenja gdje je podvrgnut liječenju. O detaljima je obaviještena i bit će obaviještena obitelj. Čim je smješten na intenzivnu može se reći da je životno ugrožen.”

Foto di Alexa da Pixabay trgovina shopping

Iz prodaje povučena popularna kobasica

Ilustracija policija - MUP

POREČ: Uhićeni počinitelji koji su teško ozlijedili muškarca kod noćnog kluba