in

Istra: U pritvoru zbog serije teških krađa. Sa sušila ukrao odjeću, iz auta torbicu, pa usisavač, alat…

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Zbog sumnje da je počinio šest kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta, pulska je policija kazneno prijavila 35-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem  nad 35-godišnjakom pulska je policija utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela teška krađa i četiri krađe.

Muškarca se sumnjiči da je  u noći sa 4. na 5. listopada u Kraškoj ulici u Puli provalio u automobil pulske registracijske oznake, iz kojeg je otuđio torbicu s dokumentima, čime je oštetio 58-godišnjakinju.
U jutarnjim satima 5. listopada je ispred ulaznih vrata stana u Liburnijskoj ulici u Puli otuđio usisavač u vlasništvu 60-godišnjaka. Potom je u noći sa 5. na 6. listopada na parkiralištu Kosovoj ulici u Puli provalio u teretni automobil pulske registracijske oznake te iz njega otuđio kreditnu karticu, razni alat i druge predmete na štetu 48-godišnjakinje. Iste je noći u istoj ulici iz dva teretna automobila pulske registracijske oznake otuđio razni alat, dokumente i druge predmete na štetu dvojice muškaraca u dobi od 38 i 74 godine. Nakon toga je u Mutilskoj ulici sa žice za sušenje rublja otuđio razne odjevne i druge predmete na štetu 40-godišnjaka.

Materijalna šteta koju je počinio kaznenim djelima zasad nije utvrđena. Osumnjičeni muškarac je u večernjim satima, 7. listopada priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, objavila je istarska policija 8. listopada 2023.

Foto Anja za Pixabay - Ilustracija

Istarska policija privela muškarca zbog razbojstva. Ukrao parfem

Foto Policijska uprava krapinsko-zagorska - Ilustracija

Istra: Teško stradao 72-godišnji motociklist