in

JOŠ JEDAN ŽIVOT IZGUBLJEN U ISTRI: Preminuo muškarac koji je stradao u teškoj prometnoj nesreći krajem ožujka

Ilustracija Policijska uprava istarska

Policija je zaprimila dojavu da je 16. travnja u riječkoj bolnici preminuo 57-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila 26. ožujka između mjesta Okreti i Kanfanara. Nad tijelom preminulog naložena je obdukcija, objavila je istarska policija 18. travnja.

Podsjetimo – nesreća se dogodila 26. ožujka oko 19,50 na ŽC5077 između mjesta Okreti i Kanfanar.

Iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do kontakta između automobila pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak i automobila slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a u kojem se kao putnik nalazio 57-godišnjak, također državljanin Sjeverne Makedonije koji je nakon toliko dana preminuo.

Od siline udarca vozilo pulskih registracijskih oznaka se te večeri prepolovilo te je stražnji dio vozila odbačen van kolnika. Svo troje sudionika nesreće prevezeni su u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno kako su 25-godišnjak i 57-godišnjak teško ozlijeđeni, a 22-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Županijska cesta 5077 je u vremenu od 20,05 do 23,10 sati bila zatvorena za sav promet.

-Pozivamo vozače da radi osobne sigurnosti i sigurnosti svih sudionika poštuju prometne propise i prilagode vožnju stanju i uvjetima kolnika te da pripaze na tzv. „četiri ubojice u prometu“ koje su najčešći uzročnici prometnih nesreća s najtežim posljedicama, pozvala je tada policija.

parlamentarni izbori 2024

SDP u Istri najviše glasova osvojio u Vižinadi: Načelniku Marku Ferencu velika preferencijalna podrška glasača

Biračko mjesto u Poreču - Vatrogasni dom - Foto Tanja Kocijančić

IZBORI: Analiza rezultata u 8. izbornoj jedinici. Evo gdje su IDS i SDP pobjednici, a gdje HDZ nije iznenadio