in

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA – Preminulo dijete na koje je vozilo naletjelo na Brijunima

Foto MUP - Ilustracija

Dvogodišnje dijete iz Poljske koje je u nedjelju navečer na Brijunima zadobilo teške tjelesne ozljede kada je na njega naletjelo vozilo Dacia Duster, umrlo je danas oko 7.15 u pulskoj Općoj bolnici, izvijestila je istarska policija.

U nesreći koja se dogodila jučer oko 19,30 sati na Brijunima, smrtno je stradalo dijete dok je teško ozlijeđena 36-godišnjakinja. Nesreća se dogodila kada je 51-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, kolnikom Velikog Brijuna prema crkvi Sv. Germana. Vozač je u jednom trenutku iz zasad neutvrđenog razloga udario u 36-godišnju poljsku državljanku i dijete koji su prelazili preko ceste.  Ozlijeđenoj ženi i djetetu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje su zbog teških ozljeda. Policija je jutros zaprimila obavijest iz bolnice da je dijete  preminulo.

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja, objavila je istarska policija 24. srpnja 2023.

Ovog vikenda na istarskim cestama izgubile su život četiri osobe – u petak motociklist u Rovinjskom Selu i pješakinja u Novigradu, a zatim i dvoje male djece preminulo je u bolnici od posljedica prometnih nesreća u Puli a onda i na Brijunima. Strašno!

Ilustracija Policijska uprava istarska

UŽAS – Preminulo dijete koje je stradalo u nesreći u Puli

Foto Pixabaylechenie-narkomanii - Ilustracija lisice uhićenje

Policija kod tunela Učka uhvatila ženu za volanom ukradenog automobila