in

Jurili Ipsilonom: Muškarci 200 na sat, a žena sa skoro 2 promila

Foto MUP

Prometna policija jučer je navečer sankcionirala dvojicu vozača zbog prebrze vožnje Istarskim ipsilonom te vozačicu zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Djelatnici Postaje prometne policije Pula su jučer oko 18 sati zaustavili automobil Mazda, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom brze ceste A9, iz smjera Rovinja prema Puli, upravljao 30-godišnjak. Na navedenom mjestu brzina je ograničena na 110 km na sat, a on se kretao brzinom od 199 km na sat. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen mu je obvezni prekršajni nalog na iznos od pet tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Oko 19,40 sati istu je novčanu kaznu dobio 42-godišnji njemački državljanin koji je upravljao automobilom VW, njemačke registarske oznake, iz smjera Kanfanara u smjeru Pule, istom brzinom.

Oko 20,50 sati prometna je policija zaustavila 46-godišnju hrvatsku državljanku koja je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljala automobilom Hyundai, pulske registarske oznake, kolnikom državne ceste D75 iz smjera Vodnjana prema Puli. Vozačici je zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen prekršajni nalog s novčanom kaznom od 10 tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca, priopćila je istarska policija.

POREČ: Sjajan uspjeh učenika OŠ Finida na županijskim natjecanjima – Pogledajte što su sve osvojili

POREČ: Dežurne ljekarne blagdanom i nedjeljom u travnju