in

Kod Gedića pijan i bez položenog vozačkog ispita vozio neispravan automobil

Ilustracija Policijska uprava istarska

Muškarac je prekršajno sankcioniran zbog počinjenja više prometnih prekršaja, a protiv njega se nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo

Porečka je policija u nedjelju, 16. travnja oko 18 sati na kolniku ceste Gedići uočila automobil Fiat koji je krivudao cestom i koji je bio tehnički neispravan. Policijski službenici su se uputili za Fiatom i nakon nekoliko minuta ophodnja je u Novoj Vasi zatekla parkiran automobil.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici utvrdili su kako je automobilom bez položenog vozačkog ispita, pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao 20-godišnji državljanin Crne Gore. Također je utvrđeno da je vozilo tehnički neispravno s obzirom nedostaju oba retrovizora te kako je na vozilu s prednje strane istaknuta nepripadajuća registracijska oznaka.

Muškarac je poradi počinjenja više prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na nadležni sud koji mu je odredio novčanu kaznu u iznosu od 1.800 eura, dok policija nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje na utvrđivanju sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, objavila je istarska policija 18. travnja 2023.

Foto Vatrogasci Umag - ilustracija

Požar barake i kuće – 78-godišnji vlasnik završio u bolnici

Foto Grad Poreč

U Poreču 1.300 učenika iz cijele Hrvatske na Državnom školskom prvenstvu u rukometu