in

KRALA PO ISTRI I NIZU GRADOVA: Policajac van službe zatekao serijsku kradljivicu parfema

Ilustracija: PixaBay.com

Žena je osumnjičena da je u prethodnih mjesec dana diljem zemlje krala parfeme i prouzročila materijalnu štetu veću od 38 tisuća eura  

Rovinjska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom i utvrdila sumnju da je od 28. prosinca 2023. godine do 23. siječnja 2024. godine počinila 16 krađa iz trgovina od čega jedno djelo u pokušaju.

Žena je 23. siječnja oko 14 sati u trgovačkom centru u Ulici Spine u Rovinju zatečena i zaustavljena od strane policijskog službenika koji se nalazio van službe dok se udaljavala iz trgovine, a nakon što je od strane djelatnica trgovine uočena u pokušaju krađe. Policijski službenici uhitili su 23-godišnjakinju te je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je na području Rovinja, Poreča, Zadra, Siska, Zagreba, Velike Gorice, Koprivnice i Vukovara krala parfeme i na taj način pravnoj osobi iz Zagreba pričinila  materijalnu štetu veću od 38 tisuća eura.

Osumnjičena je uz kaznenu prijavu 24. siječnja u poslijepodnevnim satima predana u pritvorsku jedinicu policije, objaivla je istarska policija 25. siječnja 2024.

Foto di Gerd Altmann da Pixabay

POREČ: Razbojnici opljačkali skladište pošte u St. Kaligari. Zaposlenicima prijetili oružjem

Foto Policijska uprava istarska

Dvojac uhićen zbog prijetnji u Funtani