in

LAŽNE NJEGOVATELJICE – Ukrale 600 tisuća kuna iz kuće

Ilustracija

Policija je pronašla žene koje su iz stana u Peroju otuđile više od pola milijuna kuna te ih je privela u pritvorsku jedinicu 

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su dvije hrvatske državljanke u dobi od 49 i 41 godinu počinile kazneno djelo teška krađa. Policija sumnjiči žene da su u razdoblju od 13. do 23. srpnja iskoristile odsutnost 53-godišnjaka kojem su se brinule za roditelje te su uzele ključ i otključale njegov stan u sklopu obiteljske kuće u Peroju, a potom su iz stana otuđile oko 600 tisuća kuna.

Policijski službenici intenzivno su tragali za ženama koje su nakon krađe novca pobjegle iz Peroja te su one pronađene zahvaljujući dobroj suradnji s PU zagrebačkom i PU zadarskom. U subotu, 15. kolovoza, na području Zagreba policijski službenici uhitili su 41-godišnjakinju, a već sljedećeg dana u Zadru je uhićena 49-godišnjakinja. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 15. i 16. kolovoza u kasnim večernjim satima, osumnjičene su privedene u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

POREČ: Drugi krug upisa u prvi razred Umjetničke škole

Evo što nam Vlada sprema za jesen: Nigdje bez maske, u školama samo dio djece, ograničenja okupljanja