in

Mladić u klubu u Poreču zaštitare napao bokserom i suzavcem, pa istukao i djevojku

Ilustracija PU istarska

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 23. srpnja 2023., ispitalo 29-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede iz čl. 118. st. 1. Kaznenog zakona i kaznenog djela nasilničkog ponašanja iz čl. 323.a KZ-a.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 29-godišnjak 2. srpnja 2023., u jednom noćnom klubu pored mora nedaleko centra Poreča, uporabom metalne ovojnice (bokser) napao zaštitare noćnog kluba te ih pošpricao suzavcem pri čemu su oni zadobili ozljede glave. Osnovano se sumnja i da je iste večeri pristupio gošći (2003.) kluba te je bez ikakvog povoda vrijeđao, a potom ju je više puta udario rukom u područje glave. Osumnjičenik se nakon opisanih kaznenih djela udaljio i nije bio dostupan policiji sve do 21. srpnja 2023., kada je pronađen i uhićen.   

Županijski sud u Puli-Pola je 23. srpnja 2023., prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na žrtve i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, objavio je DORH u priopćenju.

Ilustracija policija - MUP

OTMICA U ISTRI: U Petroviji ugurao ženu u auto, na terenu policija i specijalci

vižinada foto općina

Općina Vižinada dobila priznanje za proračunsku transparentnost