in

Muškarac krao, dilao drogu i krivotvorio isprave

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela krivotvorenja isprava, kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, tešku krađu i neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su 2. prosinca obavili pretragu automobila Audi A4 te su pronašli vrećice s ukupno 46,5 grama marihuane, 0,6 grama amfetamina i 29 komada tableta ecstasy. U nastavku kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je kako je muškarac tijekom svibnja postavio nepripadajuće registarske oznake na spomenuti Audi A4, kao i na automobil Opel Tigra te je takva vozila koristio u prometu.

Također je utvrđena sumnja kako je 39-godišnjak u noći s 11. na 12. srpnja, u Koparskoj ulici u Puli, provalio u kozmetički salon i otuđio novac, razne kozmetičke uređaje i materijale, čime je 28-godišnjakinju i 34-godišnjakinju oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Muškarca se sumnjiči i za kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, odnosno tereti ga se da je 24. studenoga u ranim jutarnjim satima, s parkirališta na Trgu kralja Tomislava, uzeo automobil  Fiat Uno, u vlasništvu 35-godišnjakinje i odvezao ga na drugu lokaciju.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja sinoć priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, objavila je policija na svojim mrežnim stranicama.

U Poreču se tenis može trenirati i noću

Pijan policajcu prijetio smrću