in

Muškarac pet godina tukao, vrijeđao i prijetio supruzi pred djecom

Ilustracija Pixabay

Općinsko državno odvjetništvo u Puli 4. listopada 2022., nakon provedenog istraživanja, podignulo je pred Općinskim sudom u Puli-Pola optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1986.) zbog počinjena tri kaznena djela protiv braka, obitelji i mladeži, odnosno jednim nasiljem u obitelji iz članka 179.a Kaznenog zakona u stjecaju s dvije povrede djetetovih prava iz članka 177. stavak 2. KZ-a te kaznenim djelom protiv osobne slobode prijetnjom iz članka 139. stavka 2. i 3. KZ-a.

Optužnicom se okrivljenog 36-godišnjaka tereti da je od 2017. godine do 3. srpnja 2022., u jednom mjestu na području Istarske županije, pod utjecajem alkohola i droga te u prisutnosti dvoje malodobne djece, svojoj supruzi govorio uvredljive riječi i fizički ju udario, kao i da joj je u lipnju 2022. godine uputio ozbiljne prijeteće riječi. 

Općinski sud u Puli prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i protiv 36-godišnjeg okrivljenika produljio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, objavio je istarski DORH 18. listopada 2022.

foto policija rotacija automobil patrola

Mlađi muškarac spolno zlostavljao dijete. K tome, tukao svoje dvoje djece

Foto di Steven Helmis da Pixabay dimnjačar

OBAVIJEST ZA FUNTANU – Odabran koncesionar za dimnjačarske poslove