in

Muškarac uhićen zbog prijetnji. I policajce “častio” pogrdnim riječima

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Policijski službenici pronašli su muškarca koji je prijetio smrću, a osumnjičeni je prilikom privođenja vrijeđao i omalovažavao policiju

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 49-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnje.

Muškarca se sumnjiči da je 7. siječnja oko 11 sati došao u poslovni prostor na pulskim Giardinima te je uputio prijetnje smrću 35-godišnjaku i 59-godišnjaku. Odmah nakon zaprimanja prijave policijski službenici uputili su se u potragu za počiniteljem te su ga oko 13 sati pronašli u Flanatičkoj ulici. Prilikom uhićenja i privođenja 49-godišnjak je omalovažavao policijske službenike te ih je vrijeđao raznim pogrdnim riječima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 8. siječnja u prijepodnevnim satima, osumnjičeni je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske zbog kaznenog djela prijetnje. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv njega pokrenuti prekršajni postupak, objavila je istarska policija 9. siječnja 2023.

stop palica auto policija

U Poreču i Rovinju pijani vozači smješteni u policijsku postaju. Dobili su velike kazne

Sjedište županije u Puli - Foto Istarska županija

Županija objavila natječaj za projekte iz područja zdravstva i socijalne skrbi za 110.000 eura