in

Na Ipsilonu kod Umaga: Našli im kekse s marihuanom

Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici policijske postaje Umag s ispostavom Buje su proveli kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 27-godišnjakinjom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, policijski službenici su 14. travnja oko 1.10 sati na naplatnoj postaji kod Umaga zaustavili automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 27-godišnjakinja, dok se na mjestu suvozača nalazio 28-godišnjak.

Foto Policijska uprava istarska
Foto Policijska uprava istarska

Obavljenom kontrolom u automobilu je pronađeno nekoliko vrećica s marihuanom i keksima sa sadržajem marihuane te su žena i muškarac uhićeni i dovedeni u policijsku postaju. Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga doma osumnjičenih te je pronađena digitalna vaga i nekoliko staklenki s marihuanom. U događaju su policijski službenici zaplijenili marihuanu ukupne bruto težine od 2.115 grama te 113 keksa u kojima se nalazila marihuana.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičene žene i muškarca podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, objavila je istarska policija 15. travnja 2024.

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska
Ilustracija – Foto Policijska uprava istarska

izbori glasanje biračko mjesto glasačka kutija

IZBORI: Ovo su biračka mjesta u općinama Funtana, Tar-Vabriga i Vrsar

policija motori motocikl mup

Istarska policija kaznila mladića (19) jer je na motociklu promijenio karoseriju, auspuh, blatobran…