in

Na Istarskom ipsilonu policija pronašla drogu u prtljažniku automobila. Mladi diler nije računao na jednu stvar…

Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici su tijekom provođenja kompenzacijskih mjera u prtljažniku automobila pronašli preko dva kilograma marihuane 

     
Policijski službenici Policijske postaje Umag s ispostavom Buje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici su tijekom provođenja kompenzacijskih mjera 9. prosinca oko 18 sati na Istarskom ipsilonu na čvoru Umag zaustavili automobil,  pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 22-godišnjak. Kako se prilikom kontrole u automobilu osjetio intenzivan miris nalik na drogu marihuanu, policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu automobila. Tako su u prtljažniku automobila, u prostoru za rezervni kotač, pronađene tri PVC vrećice s ukupno 2.093 grama marihuane.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 10. prosinca u večernjim satima,  priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Istra: Vozio s preko dva promila i bez vozačke koju nikad nije položio

policija traka mjesto nesreće

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je radnik teško stradao u eksploziji plinske boce