in

NE JENJAVA NASILJE NAD ŽENAMA: Djevojci prijetio smrću a zatim je nožem naganjao po ulici

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari. Muškarca se sumnjiči da je 1. siječnja oko 14.30 sati, u Flanatičkoj ulici u Puli, u vidno alkoholiziranom stanju vikao i prijetio smrću 26-godišnjakinji, a potom ju je udario, kao i 22-godišnjaka koji se nalazio s njom u društvu.

S protupravnim ponašanjem nastavio je u Zagrebačkoj ulici, gdje je iz ugostiteljskog objekta uzeo nož i počeo trčati za 26-godišnjakinjom. Odmah nakon zaprimanja dojave, policijska ophodnja uputila se prema mjestu događaja te su nakon svega nekoliko minuta uhitili 29-godišnjaka i priveli ga u policijsku postaju. Tijekom privođenja, muškarac je glavom razbio ulazna vrata na zgradi policije, pri čemu je lakše ozlijeđen. Lakše ozlijede u događaju su zadobili i 26-godišnjakinja i 22-godišnjak.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.  

Ronald Korotaj otišao iz Plave lagune

Ronald Korotaj otišao iz Plave lagune

Ukrao bicikl u Decumanusu a onda napao policajca

Ukrao bicikl u Decumanusu a onda napao policajca