in

NE NASJEDAJTE NA SVAŠTA NA FACEBOOKU: Žena prevarena prilikom skidanja UROKA

Ilustracija

Policija upozorava građane da ne nasjedaju na priče osoba koje navodno imaju sposobnost izlječivanja, proricanja budućnosti i skidanja uroka

Rovinjska je policija zaprimila prijavu 63-godišnje žene da je prevarena putem društvene mreže. Naime, žena je putem interneta stupila u kontakt s nepoznatom osobom, koja joj se predstavila kao muškarac s područja Srbije, a koji joj je ponudio skidanje uroka i liječenje na daljinu. Nakon što mu je 63-godišnjakinja u dva navrata uplatila više stotina kuna, počinitelj se prestao javljati te je ženi blokirao pristup njegovom profilu, saznajemo iz PU istarske.

Policijska uprava istarska još jednom skreće pozornost građanima na ovakav oblik prijevare te ih upozorava da budu oprezni, da pripaze kome uplaćuju novac te da ne nasjedaju na priče osoba koje navodno imaju sposobnost izlječivanja, proricanja budućnosti i skidanja uroka. Također savjetujemo da o navedenom upozore i starije članove svojih obitelji, s obzirom na to da starije osobe, zbog odmakle životne dobi, češće postaju žrtve različitih prijevara.

Istarska i bujska policija razbile zločinačko udruženje koje je krijumčarilo migrante

Kod Tinjana pijani Uzbekistanac nožem ranio Ukrajinca