in

NESREĆU IZAZVAO 22-GODIŠNI VOZAČ AUDIJA: Starac teško ozlijeđen nakon pada s traktora

Zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđena jedna osoba policija će prijaviti 22-godišnjeg vozača automobila

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 31. svibnja oko 6.35 sati na području Rovinja, teško je ozlijeđen 73-godišnji vozač traktora. Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak na Cesti Sv. Maksimilijana iz Veštra upravljao automobilom Audi, pulske registarske oznake te je započeo pretjecati traktor, a da prethodno nije provjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti sebe ili druge sudionike u prometu ili imovinu.

Nakon što je započeo pretjecanje vozač je automobilom skrenuo u desno ne bi li se vratio u svoju prometnu traku te je tada prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio teretnog sanduka koji je bio priključen na traktor. Od siline udarca, vozila su se zarotirala, a 73-godišnji vozač traktora je pao sa stroja.

Vozač traktora je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te će policija podnijeti kaznenu prijavu protiv vozača automobila radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

POREČ: Dežurstvo ljekarni nedjeljom i praznikom u lipnju i sprnju

Uklanjanje eksplozivnih sredstava iz podmorja u uvalama Runke i Barbariga