in

Noć u Istri: Prodavao drogu na partyju. Pretragom našli još ilegalnih predmeta

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Muškarac je noćas uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu policije

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Policijski službenici su naime 27. kolovoza oko 00.15 sati zatekli 43-godišnjaka na koncertu elektronske glazbe na području Štinjana koji je kod sebe posjedovao drogu. i to više vrećica kokaina ukupne težine 6.8 grama, više vrećica droge MDMA ukupne težine 5.6 grama i 2 grama heroina te mobilni uređaj i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su istoga dana obavili pretragu stana kojeg osumnjičeni koristi na području Labina, kojom prilikom je pronađeno još 6.5 grama kokaina, 1.6 grama droge MDMA i 1.5 grama heroina te četiri komada pištoljskog streljiva koje je muškarac neovlašteno posjedovao.

Policija je oduzela drogu i pronađene predmete, a obzirom je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu noćas predan u pritvorsku jedinicu policije.

Protiv muškarca će policija pokrenuti i prekršajni postupak sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, objavila je istarska policija 28. kolovoza 2023.

Foto: PU istarska

plaža poreč

Četiri smrti u dva dana: Kod Poreča i Pule utopile se dvije osobe

traka policija foto

Požar u Istri: Bacio “Molotovljev koktel” na stambenu zgradu