in

NOVIGRAD: Probušio sve gume na tuđem autu, vikao, vrijeđao policajce…

Foto Grad Novigrad

Umaška policija s policijskom ispostavom Buje dovršila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Muškarca se sumnjiči da je 11. svibnja oko 21,30 sati pod utjecajem alkohola od 1,16 promila narušavao javni red i mir na parkiralištu u Ulici Svetog Antona u Novigradu, tako što je prvo vikao i galamio na 54-godišnjakinju i 35-godišnjakinju koje su pored oštećenog automobila VW Polo, pulske registracijske oznake, čekale dolazak policijskih službenika. Po dolasku policijskih službenika, muškarac je  vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te se oglušio na izdana upozorenja zbog čega je uz uporabu sredstva prisile doveden u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je upravo on izbušio sve četiri gume na automobilu VW Polo te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, a zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega se podnosi i optužni prijedlog.

kaciga policija mup

Teško ozlijeđen motociklist kod Škropeta – Pao i udario u ogradu

pixabay zatvor ilustracija

Kazna od 17 dana zatvora zbog prometnih prekršaja