in

“Pao” još jedan istarski diler droge

Foto Policijska uprava istarska

Nakon što je ovog tjedna rovinjska policija privela muškarca koji je okupljao u svom stanu maloljetnike te im prodavao i davao na korištenje drogu, jučer je pulska policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je također počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Nakon što su prikupili informacije da 45-godišnjak preprodaje drogu na području Pule, policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu stana, dvije garaže, dva automobila i jednog motocikla. Tijekom pretraga pronašli su više paketića s ukupno 1.163 grama marihuane i 590.2 grama amfetamina. Također su pronašli i 15 tableta ecstasy, 326 grama kreatina, odnosno smjese za povećanje mase droge, tri mobitela, dvije precizne digitalne vage i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Policija je oduzela drogu i pronađene predmete, a osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 4. svibnja 2023.

BUJE/MARUŠIĆI: Prijavite se na besplatnu radionicu istarskih tradicijskih plesova

Ilustracija - Foto Policijka uprava istarska

ISTRA: Vozio motocikl pod utjecajem alkohola i kod sebe imao drogu